Teemu Kammonen

Kelmien hallituksen iltakoulun pöytäkirja 26.8.2012.

Kelmien hallituksen iltakoulun pöytäkirja 26.8.2012. Aihe: Kelmien Budjettisupistukset.

 Uutiset vaikuttavat joskus tyrmäävästi.

Näin kävi silloin kun kuulin radiosta, että uudessa budjetti-esityksessä aiotaan vähentää rutkasti poliisista, karsia rikospoliisia ja hävittää liikkuva poliisi. Uutinen oli ilmeisesti niin syvästi traumattava, että näin sitten yöllä seuraavan unen.

 Unistaanhan ei kukaan ole vastuussa.

Kyse oli selvästi maamme Kelmien Kerhon hallituksen kokous. Kelmien kerho edustaa edustuksellisesti suomalaisen rikollisuuden kirjoa ja se valitaan vaaleissa kerran 4 vuodessa.

Puheenjohtajana oli Jyde ”Käsikatkoinen”, joka pysyi kokouksessa enimmäkseen pelokkaasti hiljaa. Asialistalla olivat leikkaukset ja vähennykset kelmien budjetissa. Äänessä olivat eniten kuuluisat naiskonnat: Marfa ”Viime” Kutsuniina ja Riina ”Vankiristikko”.

 Jyde: ”Nyt kun maamme oikea hallitus vähentää poliisien määrää on meidänkin sopeutettava oma toimintamme ja moottoripyöräkerho-aktiviteetimme sen mukaan. Päätämme siksi,

1)      Että solidaarisuudesta laillista hallitusta kohtaan vähennämme organisoitua rikollisuutta maassamme noin 25%. Siis yhtä paljon kuin poliisien toiminta tosiasiallisesti supistetaan.

2)      Rikospaikoille mennään kävellen, että se maakunnan ainoa poliisiauto ehtisi saman viikon aikana paikalle.

3)      Selvitämme itse poliisille valmiiksi omat rikoksemme intenetissä erityisillä palvelusivuilla, joista jokainen konna joutuu maksamaa 67e/minuutti plus ppm.

4)      Pikkuvarkauksista ja vähäisistä konnuuksista luovutaan kokonaan sillä poliisilla ei ole aikaa edes kirjata niitä. Se on reilua.

5)      Rosvot päättävät toimia vain toimistoaikana: 9-15.00 välisenä aikana.

6)      Viikonloppuisin roistopalveluja saa vain Helsingin keskustan pääpostin edestä.

 Tämä hyväksyttiin. Sitten tuli kuitenkin kahden naiskonnan riita.

 Kutsuniina: ”Vaadin, että jokaista tavallista kansalaista meillä on oltava yhteensä 0,7 roistoa. Vankiristikon ajatus siitä, että jokainen saisi päättää siitä itse, on typeryyttä. Sitä paitsi minua on kiusattu tässä konnahallituksessa sen verran, että aion vouhottaa siitä kovasti julkisuudessa

 Vankiristikko: ”Kutsuniina aikoo selvästi tuomita kaikki kansalaiset laitostumaan 0,7 roiston mallillaan. Minä kannatan vapautta: jokainen alueellinen roistokopla saa itse päättää paljonko sillä on kähmyjä per kansalainen”.

Syntyi sekasorto ja pistooleja paljastettiin. Puolen tunnin tulituksen ja kiivaan väittelyn jälkeen Jyde nousi poterostaan ja kimitti hallitukselle:

Jyde: ”Päätetään, että keskustellaan tästä julkisuudessa kovasti. Silloin ihmiset eivät kiinnitä huomiota siihen todelliseen puhallukseen – EU:n tukipaketteihin. Niihin verrattuna meidän työmme on näpertelyä ja pyhäkoulutyötä”.

Laukaustenvaihto loppui. Roistot nousivat ylös ja halasivat toisiaan...kaikki nyökyttivät päätään. Kyllä se Jyde on oikeassa!

Eiväthän he ikinä pääse niille hankkeille mitä euron puolustamiseksi isänmaamme aikoo lapioida etelään!

-- 

ps.

Uni loppui äkisti. Heräsin painajaisesta…

Olipa se hirveä painajainen.

Jos se olisi ollut totta niin sehän olisi merkinnyt sitä, että kansalaiset joutuisivat itse hoitamaan järjestyksen ja poliisitoimen tulevaisuudessa. Eihän meidän herrat ole niin tyhmiä; jos kansalaiset ottaisivat lain omiin käsiinsä he saattaisivat ajatella, että tätä koko joutavaa helahoitoa ja turhake herras-äippäreitä ei tarvittaisi...onneksi se oli vain unta. 

Arto Luukkanen

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat